Hei!

Vi er PH Design

Unik stil med skreddersydde møbler og design fra PH Design

Design tilbyr unike, eksklusive møbler og designelementer til hjem, hotell og næringseiendom.
Grunnlagt av møbeldesigner Pernilla R. Holmen, som fra allerede fra sin studietid hatt en sterk lidenskap for estetikk, design og arkitektur.
Holmen, med bachelorgrad idesign fra London, bringer sin unike bakgrunn med erfaring fra design og interiør fra blant annet California, London og Oslo inn i et hvert møbel som selskapet produserer.
Hos PH Design er vi stolte av å tilby en fullservice-opplevelse som inkluderer styling av hele rommet fra gulv til tak med våre høykvalitetsmøbler og designelementer. I planleggingsfasen benytter vi oss av bl.a. AI for å kunne se prosjektet fra alle mulige vinkler, slik at vi til slutt er sikre på at vi velger beste løsning for våre kunder. Vi tilstreber å skape en unik behagelig, atmosfære i hvert enkelt rom, og ser på dette som like viktig som de enkeltemøblene produserer og fyller rommet med.
Vi jobber tett sammen med våre kunder for å skreddersy en sammenhengende stil som reflekterer deres personlige preferanser og identitet.
Vårt fokus er å skape behagelige, fantastiske møbler som våre kunder vil elske å bruke.
Vi vet at alle våre kunder er unike, og vi tar oss god tid til å lytte og forstå individuelle behov og preferanser. Sammen skaper vi så skreddersydde løsninger og fantastisk atmosfærer. Enten du ønsker å møblere et hjem, et næringslokale eller et hotell, så har vi den ekspertisen din eiendom fortjener.
«Eller for å sitere vår daglige leder; «Vi blåser liv i enhver interiørplan oggjør den fantastisk!»

Hva gjør vi?

Vi designer og produserer nydelige, stilfulle møbler til en overkommelig pris – samt hjelper deg til å finne din egen unike stil. Enten du ønsker å skape et hjem som reflekter deg og din personlighet eller om du er en bedrift som ønsker å tilpasse et interiør som reflekterer deres konsept og visjoner. Denne kolleksjonen er blitt satt sammen av inspirasjon fra ulike steder i verden – den har derfor blitt kalt “favourite places”

Design
Møbel
Prototyping
Kolleksjon
Branding
Interiør
Inspirasjon

Vil du kontakte oss eller besøke oss?

Ring oss på tlf. 97602496 eller ta turen til vårt kontor for å se på noen av våre utvalgte modeller.
Hjertelig velkommen til vårt kontor på Aker Brygge!
Adresse: Beddinge 24.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.